Prof dr Șerban Bubenek și prof dr Alexandru Șerban: PROVOCĂRILE pandemiei în spitalele românești. Academia de Sănătate, EDIȚIE SPECIALĂ
07 feb, 19:40

Personal medical în spital COVID-19, echipat cu costume de protecție. Foto: Pixabay
EXCLUSIV
Prof dr Șerban Bubenek, președinte al Societății Române de ATI, și prof dr inginer Alexandru Șerban vin luni, 8 februarie, de la ora 11.00, la Academia de Sănătate, emisiune realizată de academicianul Irinel Popescu, pentru a vorbi despre provocările cu care se confruntă spitalele în pandemia COVID.

Invitații academicianului Irinel Popescu la ediția de luni, 8 februarie, a emisiunii Academia de Sănătate sunt prof dr Șerban Bubenek, președinte al Societății Române de ATI (SRATI), și prof dr inginer Alexandru Șerban de la Universitatea București. Aceștia vor vorbi despre presiunea uriașă pe care pus-o pandemia COVID asupra spitalelor și medicilor români. 

Despre cum s-au confruntat doctorii cu această boală necunoscută și imprevizibilă vor discuta cei doi universitari de la ora 11.00. Cei doi actori din prima linie vor explica cât de gravă este situația și cât de aproape suntem de marginea prăpastiei. 

Ediția specială a emisiunii Academia de Sănătate va fi transmisă luni, 8 februarie 2021, de la ora 11.00, simultan, pe canalele de Youtube și pe paginile de Facebook ale DC News, DC Medical și DC News TV. Ulterior va putea fi urmărită și aici.  

 

G Ad:

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri