Moda în pandemie, tendințe și psihologia culorilor. Interviurile DC News și DC Medical
04 sep, 20:42
Schimbăm anotimpul, schimbăm garderoba. Cristina Stoica, stilist vestimentar, Claudia Nicolau Penda, fondatoarea unei comunități online și Olivia Petre, trainer și coach, vin la Interviurile DC News și DC Medical, sâmbătă, ora 12:00, pentru a vorbi despre cum a schimbat pandemia lumea modei, dar și despre cum poți face cumpărături inteligente, protejând mediul înconjurător, dar și bugetul. 
Moda în pandemie. Foto: DC Medical
EXCLUSIV

Pe principiul "Cade dulapul peste noi și totuși nu avem cu ce să ne îmbrăcăm", sintagmă extrem de populară printre doamne, invitatele din această săptămână vor dezbate fenomenul consumerismului, dar și cum poți ține pasul cu moda, protejând mediul și bugetul. 


Cristina Stoica, stilist vestimentar și coordonator imagine, va explica ce ar trebui să conțină și cum ar trebui să arate șifonierul unei doamne în noul sezon, dar și care sunt noile tendințe în modă, având în vedere schimbările generate de pandemia de coronavirus. 

Claudia Nicolau Penda este fondatoarea unei comunități online, pe o rețea de socializare, în care femeile își vând hainele pe care nu le mai poartă. Grupul creat de Claudia a adunat aproape 50 000 de membri, care au reușit să formeze o legătură dincolo de barierele online-ului. 


Olivia Petre, trainer și coach, membru al comunității fondate de Claudia Nicolau, este expert în comunicare și în psihologia culorilor. Potrivit acesteia, culorile au o influență majoră în modul în care ne percep oamenii, dar și a felului în care ne simțim atunci când purtăm anumite nuanțe. 


Cum a schimbat pandemia lumea modei, cum putem face cumpărături inteligent, ieftin și ecologic, aflați sâmbătă, la ora 12.00, din emisiunea care va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook ale DC News și DC Medical, dar și pe DC News TV.


Ştiri Recomandate

Ficat
EXCLUSIV
Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri