MENOPAUZA la femeia modernă: soluții și tratamente de ultimă oră, cu Dr Iosif Niculescu. Interviurile DC Medical
20 ian, 15:34

Dr Iosif Niculescu
EXCLUSIV
Reputatul medic specialist în obstetrică-ginecologie Iosif Niculescu vine astăzi, de la ora 16.00, la DICȚIONAR DC MEDICAL, pentru a ne explica ce înseamnă menopauza, când se instalează ea și cum poate da peste cap viața femeilor din ziua de azi. Mai mult, vom avea și cum poate fi ușurată această tranziție, mai ales la femeile care au vieți active. 

Doctorul Iosif Niculescu este specialist și chirurg în Obstetrică și Ginecologie, cu peste 30 de ani de experiență națională și internațională, în multiple ramuri ale specialității.

De asemenea, el este membru și afiliat la societăți renumite de Obstetrică și Ginecologi din lume, dintre care enumerăm doar South African Medical and Dental Council, Royal College Obstetricians and Gynaecologists – London, South African Maternal-Fetal Medicine Society, Berufsverband der Frauenarzte, Deutsche Gesellschaft fur Kontinenz, Camera Medicilor din Landul Bavaria, Colegiul Medicilor din România și Societatea Europeană de Ginecologie Endoscopică (ESGE). 

La această nouă ediție a DICȚIONAR DC MEDICAL, este ne va explica ce înseamnă menopauza și ce experimentează femeile care trec prin ea. 

Vom afla, printre altele: 

- la ce vârstă poate să apară menopauza,

- ce simptome pot avea femeile aflate la menopauză, 

- cât durează menopauza,

- ce probleme și ce complicații pot să apară în acest interval de timp, 

- ce tratamente pot urma femeile la menopauză ca să scape de simptomele supărătoare,

- ce se întâmplă după ce treci de menopauză.

Emisiunea va fi transmisă astăzi, 20 ianuarie, de la ora 16.00, pe pagina de Facebook și canalul de Youtube ale DC Medical. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Ştiri Recomandate

Ce se întâmplă dacă mânânci cireșe cu viermi

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?