Riscul de a dezvolta cancer poate fi...
"Mesajul prenatal începe cu detoxifierea organismului prin scufundarea picioarelor într-o baie cu uleiuri esențiale și săruri demineralizante", a declarat Andreea Tudorache pentru emisiunea "Vorbește lumea" de la Pro TV.
Uleiurile esențiale încep să fie din ce în ce mai folosite de către tot mai multe persoane, sunt naturale și prezintă numeroase componente benefice pentru trup și suflet. Conform WebMD, uleiurile esențiale sigure în perioada sarcinii sunt cel de cardamom, de tămâie, de geranium, mușețel, lavandă, trandafir, ghimbir, lămâie, patchouli sau portocală sălbatică.
Uleiurile esențiale sunt aplicate cel mai des extern, dar o parte dintre acestea pot fi administrare și intern, dar sub îndrumarea medicului.
Aceasta spune că "se începe cu membrele inferioare. Încercăm să aducem corpul într-o stare cât mai profundă de relaxare și se insistă foarte mult pe gambe. Femeile însărcinate nu mai au atât de multă activitate cum are un om normal și de aceea se umflă foarte mult gleznele, picioarele strâng foarte multă apă și astfel încercăm să drenăm cât mai mult lichid.
Masăm tot corpul, însă încercăm să evităm zona abdomenului...Masajul se continuă cu mișcări lente, mai mult prin apăsare decât prin frecare și poziția mișcărilor este de jos în sus".
Masajul prenatal "ajută foarte mult la relaxarea pacientei, la detensionarea mușchilor pentru că sunt foarte multe persoane care au mușchii foarte tensionați și reglarea hormonală deoarece drenăm foarte mult limfa și ajută atât mama cât și fătul", mai spune aceasta.
"Masajul prenatal este recomandat cel puțin o dată pe săptămână, dar dacă pacienta simte nevoia să vină mai des poate să vină de maxim două ori pe săptămână. Poate continua până în săptămâna 38-39, atâta timp cât nu există contracții false.
Ea are nevoie să se relaxeze foarte mult și premergător nașterii. Sunt multe femei care adună foarte multe tensiuni înainte de naștere și masajul ajută extraordinar de mult...După ce terminăm masajul prenatal de relaxare, putem continua cu drenajul limfatic. Acesta se face cu ajutorul unui aparat care se aplică doar pe membrele inferioare și nu folosește decât aer comprimat, este safe și foarte indicat pentru că recirculă limfa, dezumflă picioarele, în special gleznele", încheie Andreea Tudorache.
Vezi și: Masajul te face mai FERICIT. Spune STOP stresului și îmbunătățește-ți circulația sângelui
4 motive pentru care să mănânci SEMINȚE de IN. Efecte nebănuite asupra sănătății
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News
Te-a ajutat acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.
Riscul de a dezvolta cancer poate fi...
Această metodă simplă ne ajută să...
Această vitamină îți protejează...
Acest tratament învinge cancerul și...
Acesta este unul dintre cele mai...
Acesta este detaliul la care să fii...
Acest truc simplu te scapă rapid de...
Aceste alimente scad semnificativ...