Managerul Spitalului de Psihiatrie din Craiova: 3 medici au sărit de la etaj; niciun pacient nu este rănit
08 Martie, 22:25

UPU
Managerul Spitalului de Psihiatrie din Craiova, economistul Anca Emilia Tudor, a declarat că niciun pacient nu a fost afectat de incendiu sau de fumul produs de acesta, iar un singur medic ar fi suferit o fractură.

Managerul Spitalului de Psihiatrie Craiova, Anca Emilia Tudor, a declarat luni seara, 8 martie, la Antena 3 că niciun pacient nu a fost afectat de incendiul produs. ”O pacientă care avea probabil o brichetă a dat foc la o saltea. Aceasta este concluzia noastă la prima vedere”, afirmă managerul unității medicale. Aceasta a mai amintit că trei medici au sărit de la etajul întâi al spitalului deoarece s-ar fi speriat de pacienta cu bricheta. ”Nu știm, nu am stat de vorbă cu dumnealor. Din câte înțeleg nu are decât o fractură (n. r. un medic). Nu este niciun pacient afectat. toți pacienții sunt în regulă. le-am schimbat locația. Sunt mutați în alte saloane din partea cealaltă a spitalului.

Incendiul este stins în momentul de față. Se face o anchetă.

Toți pacienții sunt în regulă, sunt monitorizați de cadrele medicale. Nu are niciunul nicio afecțiune din cauza fumului”, a explicat managerul Spitalului de Psihiatrie din Craiova.  

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri