Managerul Spitalului de Psihiatrie din Craiova: 3 medici au sărit de la etaj; niciun pacient nu este rănit

UPU
Managerul Spitalului de Psihiatrie din Craiova, economistul Anca Emilia Tudor, a declarat că niciun pacient nu a fost afectat de incendiu sau de fumul produs de acesta, iar un singur medic ar fi suferit o fractură.

Managerul Spitalului de Psihiatrie Craiova, Anca Emilia Tudor, a declarat luni seara, 8 martie, la Antena 3 că niciun pacient nu a fost afectat de incendiul produs. ”O pacientă care avea probabil o brichetă a dat foc la o saltea. Aceasta este concluzia noastă la prima vedere”, afirmă managerul unității medicale. Aceasta a mai amintit că trei medici au sărit de la etajul întâi al spitalului deoarece s-ar fi speriat de pacienta cu bricheta. ”Nu știm, nu am stat de vorbă cu dumnealor. Din câte înțeleg nu are decât o fractură (n. r. un medic). Nu este niciun pacient afectat. toți pacienții sunt în regulă. le-am schimbat locația. Sunt mutați în alte saloane din partea cealaltă a spitalului.

Incendiul este stins în momentul de față. Se face o anchetă.

Toți pacienții sunt în regulă, sunt monitorizați de cadrele medicale. Nu are niciunul nicio afecțiune din cauza fumului”, a explicat managerul Spitalului de Psihiatrie din Craiova.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel