Imagistica pe o mare platformă medicală. Ioana Lupescu, la Academia de Sănătate

Imagistica pe o mare platformă medicală. Ioana Lupescu, la Academia de Sănătate
EXCLUSIV
Prof. dr. Ioana Lupescu, medic primar radiodiagnostic, doctor în medicină și specialist în imagistica medicală, la Academia de Sănătate.

Prof. Dr. Ioana Lupescu este medic primar radiodiagnostic, doctor în medicină, cu competențe în eco, CT, IRM, neuroradiologie și managementul serviciilor medicale. Principalele domenii de interes în imagistica medicală sunt reprezentate: imagistica hepato-bilio-pancreatică, reno-urinară și retroperitoneală, imagistica în transplantul de organe, imagistica prostatei, imagistica oncologică si vasculara non-invazivă.

Dr. Ioana Lupescu și acad. prof. dr. Irinel Popescu explică totul despre imagistica pe o platformă medicală și care e rolul unei platforme medicale.

"Astăzi o avem ca invitat pe prof. dr. Ioana Lupescu, șefa Clinicii de Imagistică și Radiologie de la Institutul Clinic Fundeni și UMF Carol Davila București. Aș dori să începem discuția plecând de la actuala denumire a Clinicii și asta ne obligă și la un mic parcurs istoric despre cum s-a ajuns la imagistica actuală. Un parcurs care a început cu razele X, cu radiologia clasică și care la un moment dat a ajuns la aparatura modernă. Aș spune că un moment absolut crucial în evoluția acestei specialități a fost introducerea tomografiei computerizate, eveniment pentru care Institutul Clinic Fundeni a avut o contribuție deosebită. Aș vrea să ne spuneți ce se face astăzi în imagistica actuală", spune prof. dr. Irinel Popescu, realizatorul emisiunii Academia de Sănătate.

Emisiunea va fi difuzată luni, 27 februarie, ora 11:00, pe Youtube DC Medical și Youtube DC News, precum și pe paginile de Facebook DC Medical și DC News.

 

Ne găsiți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/dcmedicalro 

Instagram: https://instagram.com/dcmedical_dozadesanatate 

Site: www.dcmedical.ro 

TikTok: https://www.tiktok.com/@dcmedical_dozadesanatate 

Twitter: https://twitter.com/DCMedical1 

Vezi emisiunea aici:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cele 5 tipuri de relații și efectul lor 

Crossuri externe

pixel