Greșeala pe care o fac mulți când se apucă de sport

Exerciții fizice
EXCLUSIV
O medaliată cu aur la Jocurile Olimpice a povestit ce greșeală fac mulți oameni când se apucă de alergat.

Invitată la Interviurile DC News și DC Medical, Valeria van Groningen, medaliată cu aur la Jocurile Olimpice de la Los Angeles, a vorbit despre ce trebuie făcut înainte ca oamenii să se apuce de alergat.

”Alergarea este cel mai facil mod de a face mişcare şi nu recomand nimănui să înceapă să alerge fără a face un control medical înainte, cardio-vascular. Pentru că sunt persoane cu afecţiuni la inimă de care nu ştiu şi pot avea mari probleme. (…) Mulţi alergători nu au răbdare să facă încălzirea şi nici stretching-ul de după încălzire, care este foarte important. Dacă nu faci stretching, muşchii se scurtează şi în timp ai probleme cu spatele, cu aductorii. E foarte important să te încălzeşti 20 de minute şi să faci stretching 30 de minute după alergare", explică Valeria van Groningen.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel