Grav accident rutier în Capitală. 21 de persoane implicate

Autospecială SMURD
Un grav accident rutier s-a petrecut joi, 2 ianuarie, în București, pe Calea Plevnei.

Accident rutier. Un grav accident de circulație a avut loc joi seară, 2 ianuarie, pe Calea Plevnei din Capitală. 21 de persoane au fost implicate în urma impactului dintre patru autovehicule.

În accidentul rutier au fost implicate 4 autoturisme, o ambulanță cu pacient, un microbuz cu pasageri. Două victime sunt preluate și transportate spre spital. La fața locului au intervenit 5 echipaje SMURD.

Șase victime au fost transportate la spitalele Universitar, Floreasca și Grigore Alexandrescu.

Potrivi Agerpres, poliţiştii efectuează cercetarea la faţa locului pentru a se stabili cauzele şi condiţiile producerii accidentului rutier de pe Calea Plevnei, iar conducătorii autovehiculelor implicaţi in accidentul rutier au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, a anunţat Brigada Rutieră. Joi seara, în jurul orei 19.55, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe Calea Plevnei.

Potrivit sursei citate, o ambulanţă care circula pe strada Ştirbei Vodă cu semnalele optice şi acustice în funcţiune a intrat în coliziune cu un autovehicul care efectua transport rutier de persoane şi care circula pe Calea Plevnei dinspre Schitul Măgureanu către strada Constantin Noica. Din coliziune autovehiculul a fost proiectat în alte trei autoturisme care erau oprite în intersecţia Calea Plevnei pentru a acorda prioritate de trecere ambulanţei.

Din accidentul rutier a rezultat rănirea a şase persoane, care au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. 
Traficul rutier este restricţionat in zona intersecţiei Calea Plevnei - strada Ştirbei Vodă, ambele sensuri de circulaţie dinspre strada Ştirbei Vodă către strada Constantin Noica, fiind permisă doar circulaţia transportului public de persoane. 


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Oua rosii Paste - Foto: Freepik @pvproductions
EXCLUSIV
Marea greșeală pe care ai făcut-o după ce ai vopsit ouăle de Paște. Nu vei mai face asta de acum

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel