Alimentația în sezonul rece poate fi...
Gazpacho este unul dintre felurile de mâncare reci tipice gastronomiei spaniole, considerată o rețetă din interiorul Andaluziei, esențială pentru lunile cu temperaturi ridicate.
Deși este foarte delicioasă și răcoritoare, prepararea supei gazpacho poate da mari bătăi de cap din cauza usturoiului. Dacă pui prea mult usturoi, s-ar putea ca gustul să nu-ți mai placă, de aceea oricine are această problemă poate ține cont de trucul pe care chef Ali îl are pe contul său de Instagram.
Bucătarul-șef a explicat într-una din postările sale cum se face gazpacho de căpșuni cu ulei de busuioc, care nu conține usturoi, ingredient care poate strica uneori rețeta.
Roșia, căpșunile, castraveții, ceapa, ardeiul roșu, sarea, uleiul de măsline și busuiocul proaspăt sunt ingredientele acestui preparat: „Aici aveți un mod diferit de a face gazpacho: este mai neted și nu repeți rețeta", a dezvăluit chef Ali.
Iubitorii de gazpacho tradițional pot alege să adauge mai puțin usturoi la rețetă.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News
Te-a ajutat acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.
Alimentația în sezonul rece poate fi...
Această metodă simplă ne ajută să...
Această vitamină îți protejează...
Acest tratament învinge cancerul și...
Acesta este unul dintre cele mai...
Acesta este detaliul la care să fii...
Riscul de a dezvolta cancer poate fi...
Acest truc simplu te scapă rapid de...