Ciorbă de miel: TRUCUL lui Cătălin Scărlătescu, moștenit de la bunica sa

Chef Cătălin Scărlătescu Foto: Instagram
Cătălin Scărlătescu a dezvăluit trucul secret, moștenit de la bunica sa, pentru rețeta de ciorbă de miel.

Cătălin Scărlătescu vine cu o propunere dietetică pentru masa de Paște. Trucul folosit de acesta pentru prepararea ciorbei de miel, face preparatul nu doar delicios, ci și ușor pentru siluetă. 

Ingrediente

un kilogram de carne de miel cu os (gât, spate, cap),
un morcov mare
o ceapă medie (75 g)
2 fire de ceapă verde
un fir de pătrunjel rădăcină
o bucată de țelină (30-40 g)
un ardei gras mic
2 roșii de dimensiune medie, care se opăresc și se curăță de coajă.
3 linguri ulei de măsline
300 g de smântănă grasă
sare și piper după gust
orez 
bucăți de coaste de miel
cozi de leuștean
usturoi

Aflați cum o prepară și ce truc folosește chef Scărlătescu, pe Spectacola.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Ştiri Recomandate

Crossuri externe

pixel