Ceaiul care curăță plămânii. Lidia Fecioru: Din a treia zi se văd rezultate

Ceaiul– FOTO: Pexels@Cup of Couple
Ceaiul care curăță plămânii poate fi folosit și de persoanele care suferă de astm.

Ceaiul care curăță plămânii este pe bază de ghimbir, iar potrivit bioenergoterapeutului Lidia Ficioru, acesta previne anumite boli.

Curăță plămânii

Ceaiul de ghimbir ajută la curățarea plămânilor și este util pentru persoanele care vor să se lase de fumat, a explicat Lidia Ficioru în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3.

„Aceasta este o reţetă pentru curăţarea plămânilor. Este pentru cei care vor să se lase de fumat, fie pentru cei care mai au plămânii încărcaţi după răceală sau pentru cei care au astm. Ceaiul poate fi băut cu 30 de minute înaintea mesei și rezultatele pozitive vor apărea după doar 3 zile”, a explicat Lidia Ficioru.

Vezi și: Astmul, boala nevindecabilă. OMS: Astmul poate duce la deces

Cum se prepară

Ceaiul de ghimbir este combinat cu alte condimente, dar și usturoi. Potrivit bioenergoterapeutului acest ceai este un elixir pentru sănătatea plămânilor.

„Se ia o bucăţică de rădăcină de ghimbir, două linguriţe de ceai de curcuma, un litru de apă, 400 de grame de usturoi tăiat rondele şi zahăr. Zahărul să fie brun.

Punem apa la fiert şi adăugăm pe rând ingredientele. Zahărul îl punem la sfârşit. Fierbem la foc mic, până scade cantitatea la jumătate. Lăsăm la răcit şi punem la frigider.

Se poate lua dimineaţa, câte două linguri sau dimineaţa şi seara câte o lingură. Se ia înainte de masă cu 30 de minute.

Ridică imunitatea şi are mai multe proprietăţi. Din a treia zi se văd rezultate. Putem să avem o tuse productivă după. O mai putem face când simţim iar nevoia”, a mai explicat bionenergoterapeutul.

Vezi și: Ciocolata, nerecomandată în gută. Ce efect are asupra organismului

Ce este astmul

Astmul nu poate fi vindecat, dar simptomele sale pot fi controlate. Deoarece astmul se schimbă adesea în timp, este important să colaborați cu medicul dumneavoastră pentru a vă urmări semnele și simptomele și pentru a vă ajusta tratamentul după cum este necesar.

Astmul poate face respirația dificilă și poate declanșa tusea, un sunet fluierat (respirație șuierătoare) atunci când respirați și dificultăți de respirație.

Pentru unii oameni, astmul este o pacoste minoră. Pentru alții, poate fi o problemă majoră care interferează cu activitățile zilnice și poate duce la un atac de astm care pune viața în pericol.

Citește mai departe AICI

Ghimbirul, multiple beneficii

Ghimbirul, cunoscut științific sub numele de Zingiber officinale, poate infuza în ceașca ta de cafea mai multe beneficii pentru sănătate. WebMD notează că mirodenia extrasă din rădăcinile de ghimbir este plină de substanțe  naturale care ar putea atenua greața. De asemenea, acesta are mai multe beneficii pentru stomac, intestine, dar și asupra creierului și sistemului nervos.

Revista Saudi Medicine Journal recunoaște ghimbirul pentru capacitatea sa de a ajuta la scăderea colesterolului, după cum se menționează într-un studiu publicat de Institutul Național de Sănătate (NIH). Studiul a concluzionat că ghimbirul a redus semnificativ lipidele la participanții la testele clinice.

Citește mai departe AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Sirop de tuse, contaminat. OMS, avertizare globală
alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel