Bolile dermatologice pe înțelesul tuturor. Călin Giurcăneanu, Academia de Sănătate

 Bolile dermatologice pe înțelesul tuturor. Călin Giurcăneanu, Academia de Sănătate - Foto: DC Medical
EXCLUSIV
Află totul despre bolile dermatologice, de la cauze la tratament. Călin Giurcăneanu, la Academia de Sănătate.

Prof. univ. dr. Călin Giurcăneanu, doctor în științe medicale și membru al Academiei de Știinte Medicale, medic primar dermatovenerologie, cu competență în dermatoscopie și laser în dermatologie, vorbește în cadrul emisiunii Academia de Sănătate, astăzi, de la ora 11.00.

Doctor în științe medicale și membru al Academiei de Știinte Medicale, medic primar dermatovenerologie, cu competență în dermatoscopie și laser în dermatologie prof. univ. dr. Călin Giurcăneanu va explica, pe înțelesul tuturor pericolul pe care îl reprezintă bolile dermatologice.

De altfel, reputatul profesor este membru al Academiei Europene de Dermatologie și Venerologie și președinte al Comisiei de Terapii biologice în psoriazis din CNAS.

Emisiunea este o redifuzare și va putea fi urmărită pe Youtube DC Medical și pe paginile de Facebook DC Medical și DC News, luni, 7 noiembrie, ora 11:00. 

Vezi mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?