Asistent medical român, în Anglia: Nu vreţi să ştiţi cum face un pacient în lipsă de aer

Un român care lucrează ca și asistent medical în Anglia a descris pe pagina sa de socializare cum arată situația în spitalul în care lucrează, în plină pandemie de coronavirus.

Un român care lucrează ca și asistent în UK a postat pe pagina sa de socializare o descriere a situației din mijlocul pandemiei. Bărbatul pare destul de afectat de tot ce se întâmplă acum.

„Ce începuse ca o mică spaimă undeva departe... Apoi s-a mutat aici la noi, apoi stăteam pe secţie şi auzeam că undeva prin alt spital ar fi nişte pacienţi cu Covid. Apoi au început şi la noi în spital. Apoi pe secţie, dar majoritatea erau „suspected”, adică deh, poate nu-s infectaţi. Apoi din trei, unul infectat, apoi unu din doi, apoi... azi opt din opt pe secţia unde am lucrat. Spre ventilator pleacă doar când starea este critică, adică saturaţia de oxigen din sânge nu mai poate fi menţinută spre un 88 la sută cu oxigenul de pe secţie. Problema e că numărul de ventilatoare nu acoperă numărul celor care probabil vor avea nevoie. Secţia de urgenţe cere paturi pentru cei cu Covid, e nebunie şi acolo. Noi nu prea avem unde să-i trimitem de pe secţii... Nu vreţi să ştiţi cum face un pacient în lipsă de aer. Plus celelalte condiţii pentru care unii sunt în spital. Per total, e dezastru! Din păcate, şi loteria de care vorbeam a început”, a postat pe pagina de socializare Ioan Cătălin Frandes.

Citiți mai multe pe DC News

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel