Alergiile, cum le prevenim și tratăm. Prof. Dr. Carmen BUNU-PANAITESCU, la Academia de Sănătate

Alergiile, cum le prevenim și tratăm. Prof. Dr. Carmen BUNU-PANAITESCU, la Academia de Sănătate
EXCLUSIV
Totul despre alergii, prevenție și tratament, cu prof. Dr. Carmen BUNU-PANAITESCU, la Academia de Sănătate.

Prof Dr Carmen Bunu-Panaitescu, doctor în medicină și profesor universitar de alergologie și imunologic clinică, este invitatul de luni, 4 iulie, de la ora 11.00, al emisiunii Academia de Sănătate realizată de prof dr Irinel Popescu. 

"La această nouă ediție a emisiunii Academia de Sănătate o vom avea ca invitat pe doamna profesor Carmen Bunu-Panaitescu, de la Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara, recent aleasă președinte al Societății Române de Alergologie și  Imunologie Clinică. Este o societate care abordează în realitate două specialități, interesante fiecare, și alergologia, și imunologia clinică, în care vom vedea că s-au făcut multe progrese în ambele domenii”, a explicat prof dr Irinel Popescu, realizatorul emisiunii Academia de Sănătate. 

În cursul emisiunii vor afla, printre altele, ce noutăți sunt în tratamentul alergiilor, dar și ce descoperiri s-au făcut în materie de imunologie clinică, dar și cum i-a afectat pandemia COVID-19 pe pacienții cu astfel de afecțiuni. 

"Aș începe cu alergologia, pentru că știu că există preocupări în cercetarea fundamentală în Timișoara și aș vrea să vă referiți mai întâi la alergiile în general, care sunt mai frecvent întâlnite, cum să evităm, dacă se poate, aceste boli și în ce constau cercetările în materie de alergologie", a mai spus prof. dr. Irinel Popescu.

Emisiunea va fi redifuzată luni,  4 iulie, de la ora 11.00, simultan pe paginile de Facebook și canalele de Youtube, ale DC News și DC Medical, dar și pe DC News TV.

Vezi emisiunea aici:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Papa Francisc, diagnostic: Sunt încă în viaţă!

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?