Actorul Alexandru Arșinel, internat de urgență la o clinică privată din București

Alexandru Arșinel   Foto: Facebook
Actorul Alexandru Arșinel a fost internat de urgență la o clinică privată. Momentan nu se cunoaște motivul internării.

Actorul Alexandru Arșinel a fost internat de urgență la o clinică privată din București. Nu se știe motivul internării. Cunoscutul artist a ajuns la urgențe și acum două luni acuzând o mare stare de slăbiciune.

Acesta  trecut prin infecția COVID și organismul său nu se recuperase încă total, arată Antena 3.

La începutul lunii septembrie, actorul Alexandru Arșinel a ajuns la spital, după ce s-a simțit slăbit.

”Nu am o stare fizică prea bună, am mers zilele trecute la spital, am fost la mai multe spitale, nu știu ce am exact, nici medicii parcă nu îi dau de cap. Trebuie să mai umblu să vedem ce îmi găsesc doctorii, am încredere în ei că vor găsi o soluție. Nu mă simt bine fizic, parcă nu mai am putere așa, nu știu să îți explic exact. Pandemia asta cred că a reușit să mă afecteze destul de mult. Sper să fie bine, nu îmi mai arde de nimic acum. Asta este viața, ce să îi facem. Mi-aș dori să nu se facă tam-tam pe subiectul acesta. Este o problemă strict ce mă privește pe mine și pe familia mea și cam atât”, declara artistul atunci.

Acesta s-a îmbolnăvit de COVID în mai, anul acesta, a fost internat trei săptămâni la Institutul „Matei Balș” din București. Ulterior a fost externat. Chiar dacă s-a recuperat după această problemă de sănătate, actorul a mărturisit că trebuie să meargă săptămânal la spital. „Boala asta este atât de provocatoare, de jigodească, dacă-mi permiteţi cuvântul, încât să nu creadă nimeni că scapă cu una, cu două din ghearele sale. Pur şi simplu, odată ce te-a luat în braţe, îţi dă cu foarte mare greutate drumul. Eu trebuie să merg în fiecare săptămână la spital. O dată sau de două ori, în funcţie de indicaţiile medicului”, a spus Alexandru Arșinel.

Actorul Alexandru Arșinel și soția lui au fost depistați pozitiv pentru COVID-19, pe 20 aprilie, la două luni după ce s-au vaccinat. În 2017 a fost operat pe cord ca urmare a unui infarct. I-a fost pus un stent. În 2013, a suferit un transplant de rinichi, iar în timp, mai multe intervenţii la coloană, potrivit Antena 3.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel