4 ingrediente BANALE, dar cu puteri vindecătoare. Cel mai PUTERNIC tratament împotriva durerilor de cap sau genunchi

imagine cu rol ilustrativ
Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru are leac pentru durerile de cap sau de genunchi. 

"Se ia un litru de apă și o lingură de sare grunjoasă, se amestecă bine până se dizolvă.

Într-o altă sticluță, separat, se pune ulei de camfor (10 grame) și amoniac (8-10 grame). Cele două substanțe vor duce la apariția unor fulgi, iar sticla trebuie agitată până ce se compoziția se va omogeniza și fulgii dispar. Conținutul se toarnă apoi în sticla mare, cu apă și sare

Cum trebuie să procedezi

 

Cu amestecul obținut ne facem prișnițe. Ah, nu știți ce e aia prișniță? Compresă. 

Un material nesintetic, bumbac de preferință, se înmoaie în substanța pregătită și se pune pe genunchi. Se acoperă cu o folie și se lasă peste noapte să acționeze asupra zonei dureroase.  

Se poate face asta de două-trei ori pe zi.

Când sunt dureri de cap, trebuie să știm că ne capul doare de la ceva - vascularizare deficitară, carență a sistemului nervos. Luăm această soluție și ne facem frecție pe cap, apoi ne acoperim capul cu ceva - prosop, căciulă - și stăm așa toată noaptea.

Soluția este foarte bună pentru cei cu rinite sau sinuzite, dar și atunci când suntem răciți.", a precizat Lidia Fecioru într-o emisiune TV.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel