Urmează NOI restricții anti-COVID-19 în România?! Ministrul Cîțu: Am vorbit şi cu domnul Arafat

Premierul Florin Cîţu a declarat, joi, 25 februarie, că regulile de protecţie sanitară trebuie respectate în continuare de cetăţeni, întrucât România nu a ajuns la momentul unei relaxări în ceea ce priveşte pandemia de COVID-19.

"În fiecare zi vorbesc şi cu domnul Arafat (şeful DSU - n.r.), şi cu echipele, se întâlnesc, avem mai multe scenarii. Deocamdată, ceea ce avem noi în acest moment implementat funcţionează. Dar, în acelaşi timp, este important, şi am spus de fiecare dată, trebuie să păstrăm, să purtăm mască, dezinfectant, distanţarea socială - toate aceste măsuri, să respectăm regulile. Am văzut că oamenii au început să se relaxeze puţin. Nu este momentul. Încă nu am ajuns la momentul să ne relaxăm. Ceea ce am făcut până acum putem să pierdem foarte uşor dacă nu păstrăm în continuare aceste restricţii. Asta este mesajul. Dacă vrem să păstrăm restaurantele, dacă vrem să păstrăm şcolile deschise, trebuie să respectăm regulile", a punctat prim-ministrul, relatează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel