Un salon de Terapie Intensivă, deschis la Lețcani pentru răniții din incendiul din Neamț

Salon de spital    FOTO: pexels.com
Managerul Spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi, Carmen Dorobăţ, a declarat că va fi deschis încă un salon de Terapie Intensivă de la spitalul mobil de la Leţcani ca să primească pacienţii afectaţi de incendiul din Piatra Neamţ.

Managerul Spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi, Carmen Dorobăţ, a declarat că va fi deschis încă un salon de Terapie Intensivă de la spitalul mobil de la Leţcani pentru a primi pacienţii afectaţi de incendiul de la spitalul din Piatra Neamţ.

"Sunt locuri pentru şase pacienţi COVID-19 pozitivi, pacienţi de Terapie Intensivă. Vor fi duşi direct la spitalul mobil de la Leţcani, unde deschidem încă un salon de şase paturi Terapie Intensivă. Două locuri libere mai erau în urmă cu două ore. Vom putea să absorbim toţi pacienţii cu probleme de la Neamţ. În total vor fi disponibile 18 paturi. Încercăm să rezolvăm problemele de personal", a spus Dorobăţ, potrivit Agerpres. 
Terapia Intensivă de la spitalul mobil de la Leţcani, care pe perioada pandemiei este spital COVID-19 şi funcţionează ca secţie exterioară a Spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi, are o capacitate totală de 100 de locuri. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel