Transplant, al XI-lea Congres al Asociației Romtransplant la Iași

Operație de transplant
Cel de-al XI-lea Congres al Asociației Romtransplant se va derula între 18 martie și 21 martie la Iași.

Transplant, congres. Iașiul va găzdui, anul acesta, a XI-a ediție a Congresului Asociației Romtransplant între 18 și 21 martie. La manifestare au fost invitate personalități din toate centrele și tipurile de transplant ce se efectuează în România, dar și specialiști de peste hotare. Vor fi expuse noutățile ultimilor doi ani.

"Această ediție își propune să reunească experți de vârf naționali și internaționali în domeniul medicamentelor pentru transplant. Specialiști de excepție în transplant de inimă, ficat, rinichi, plămâni, pancreas, transplant de măduvă etc. își vor împărtăși experiența și cunoștințele bogate în scopul de a oferi o contribuție științifică excelentă în zona de transplant în continuă evoluție", potrivit site-ului Asociației Romtransplant.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel