Tot ce trebuie să știi despre PREMENOPAUZĂ, cu dr Iosif Niculescu la DICȚIONAR DC MEDICAL

Dr Iosif Niculescu
EXCLUSIV
Reputatul medic specialist în obstetrică-ginecologie Iosif Niculescu vine joi, 11 noiembrie, de la ora 16.00, la DICȚIONAR DC MEDICAL, pentru a ne explica ce înseamnă premenopauza, când se instalează ea și cum poate da peste cap viața femeilor care o experimentează. 

Doctorul Iosif Niculescu este specialist și chirurg în Obstetrică și Ginecologie, cu peste 30 de ani de experiență națională și internațională în multiple ramuri ale specialității, membru și afiliat la societăți renumite din lume, dintre care enumerăm South African Medical and Dental Council, Royal College Obstetricians and Gynaecologists – London, South African Maternal-Fetal Medicine Society, Berufsverband der Frauenarzte, Deutsche Gesellschaft fur Kontinenz, Camera Medicilor din Landul Bavaria, Colegiul Medicilor din România și Societatea Europeană de Ginecologie Endoscopică (ESGE). 

La această nouă ediție a DICȚIONAR DC MEDICAL, este ne va explica ce înseamnă premenopauza și ce experimentează femeile care trec prin ea. 

Vom afla, printre altele: 

- la ce vârstă poate să apară premenopauza,
- ce simptome pot avea femeile aflate la premenopauză, 
- ce probleme și ce complicații pot să apară în acest interval, 
- ce tratamente pot urma femeile la premenopauză, 
- când ajungem la menopauză. 

Emisiunea va fi transmisă joi, 11 noiembrie 2021, de la ora 16.00, pe pagina de Facebook și contul de Youtube ale DC Medical. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel