Titi Aur despre experiența cu COVID: Am ajuns la 62% saturație, ceea ce înseamnă că eram în pragul ATI
12 mai 2021, 19:24

FOTO Facebook
Pilotul de raliu Titi Aur a povestit exclusiv pentru DC News experiența prin care a trecut cu infecția COVID.

Într-un interviu exclusiv pentru DC News, pilotul de raliu Titi Aur a povestit despre zilele petrecute în spital după ce s-a îmbolnăvit cu COVID. 

”M-am infectat la final de martie. La început am avut anumite simptome, cum ar fi temperatură, stare de rău. (...) Luni, marți și miercuri am stat acasă pentru că am făcut alte analize atunci seara la spital, iar plămânii erau întregi, erau sănătoși. Am avut stare de rău ca o gripă, cu temperatură și frisoane în cele trei zile, până le 31 martie. Pe 1 aprilie, joi dimineață, am avut prima senzație de lipsă de aer. M-am dus la spital, tot acolo, fiindcă am intrat în carantină în Bârlad. Plămânul era deja afectat 30%, foarte mult pentru doar trei zile. Atunci m-am internat și am început tratament intensiv. (...)

După aceea au venit primele semne de revenire și am mai stat încă 4 zile cu mască cu oxigen și tratament intensiv, ceea ce înseamnă 12 zile de spital. Am ieșit din spital cu plămânii afectați în continuare, dar reușeam să respir. Am avut o stare mult mai bună, dar totuși rea în sensul că oboseam repede. (...) Am ajuns la 62% saturație de aur, ceea ce înseamnă că eram în pragul ATI. Am avut sursă dublă de oxigen fiindcă nu am mers la ATI. Am insistat ca medicii să mă mai lase în salonul normal, mai mult psihologic era bine. Am zis că decât mai ATI mai bine mai stau puțin în salon. Aveam sursă de oxigen în nas și mască de plastic pe deasupra”, a mai explicat acesta.

Titi Aur anunță că se va vaccina într-o lună sau două, potrivit DC News.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?