Tatăl medicului Radu Zamfir, bolnav de COVID, operat de urgență: Fiul meu a fost un pic mai mult decât un erou pentru mine

Intervenție chirurgicală   Foto: SUUMC
Mihai Zamfir (78 de ani), tatăl medicului Radu Zamfir, a fost operat de peritonită perforată chiar de fiul său. Vârstnicul, pozitiv cu COVID, a fost externat înainte de Crăciun.

Mihai Zamfir, tatăl doctorului Radu Zamfir, a suferit o intervenție chirurgicală de urgență înainte de sărbători. Acesta, în vârstă de 78 de ani, bolnav de COVID, a fost operat de peritonită perforată. Intervenția dificilă a fost efectuată chiar de fiul lui Mihai Zamfir.

”M-am internat... am crezut eu că pentru o zi-două. Și când colo am stat vreo două săptămâni bune pentru că au mai survenit niște alte complicații. Am stat o săptămână la Terapie Intensivă. Nu am avut simptome specifice coronavirusului, m-am testat întâmplător. Cred că am luat virusul din tren. (...) Am trecut prin mâinile lui Radu, care a avut toată grija de mine”, afirmă Mihai Zamfir, potrivit Antena 3.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel