Sute de muncitori români din Germania, infectați cu COVID-19. Focar la o fabrică de conserve

Poliție Germania
263 de muncitori români de la o fabrică de conserve din regiunea Dingolfing-Landau, Germania, au fost testați pozitiv pentru COVID-19. Alte câteva sute sunt în carantină pentru că au fost în contact direct cu cei infectați.

Încă un focar de COVID la o fabrică din Germania unde sunt angajați sute de români. În afară de cei 263 de angajați români de la ferma din regiunea Dingolfing-Landau deja confirmați cu COVID-19, autoritățile germane au băgat în carantină și alți 206 muncitori, tot români, ei fiind considerați contacți direcți ai persoanelor infectate, notează Digi24

Dintre persoanele infectate, 149 au încheiat deja perioada obligatorie de carantină prevăzută de legislația germană, iar restul de 114 cetățeni români o continuă, ei fiind carantinați în două locații diferite, mai arată sursa citată. 

Focarul a fost descoperit la sfârșitul lunii iulie, după cum DC Medical a relatat AICI, dar numărul de cazuri confirmate aproape că s-a dublat de atunci. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel