SONDAJ DCMedical: Ați face vaccin COVID-19 ca să puteți călători peste hotare cu avionul? Ce au răspuns cititorii
02 dec 2020 / 16:33
DCMedical a relizat, în rândul cititorilor, un sondaj de opinie care arată că proporția celor care și-ar face vaccin COVID-19 ca să poată călători cu avionul peste hotare este aproape la fel de mare cu a celor care ar refuza. 
Zbor, avion      Foto: pexels.com
EXCLUSIV

Pentru că se discută din ce în ce mai mult de pașaportul de zbor și de companii aeriene care se gândesc să impună călătorilor lor să se vaccineze anti COVID înainte de a se urca în aeronave. DCMedical a realizat un sondaj de opinie printre cititorii ei. Precizăm din start că votul reprezintă strict opinia cititorilor, și că nu este un eșantion reprezentativ pentru populația generală. 

Ce au răspuns cititorii DC Medical

2,926 de cititori ai DC Medical au răspun la întrebarea „Ați face vaccin COVID-19 ca să puteți călători peste hotare cu avionul?”, care avea trei variante de răspuns: „Da”, „Nu” și „Nu știu”. 

Din total, 1.082 de persoane (echivalentul a 37%) au spus că nu s-ar vaccina contra COVID-19 ca să călătorească cu avionul, în timp ce un procent mai puțin - 1.052 de persoane (36%) - au spus că ar face-o! De asemenea, 792 de persoane (27%) sunt indecise, alegând să răspundă că „nu știu” dacă ar face-o sau nu. 


Ştiri Recomandate

Conf univ dr Diana Loreta Paun. Foto: Facebook
EXCLUSIV
Diana Păun: campania de vaccinare anti-COVID este un succes
Vaccinarea. Foto: Pixabay
  LIVE
DEZBATERE ONLINE: „Vaccinarea, prezent și viitor”
Peste 900.000 de români, vaccinați împotriva COVID
Măștile românești, sigure și de calitate
OXYCODONUM - prospect
OXYBUTYNINUM - prospect
Te dor articulațiile de la frigul de afară? Iată ce ai de făcut


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri