Solistul și basistul trupei Blink-182, diagnosticat cu cancer, a anunțat că s-a vaccinat

Mark Hoppus, solistul trupei Blink-182  FOTO: Instagram
Basistul și solistul trupei Blink-182, Mark Hoppus, a anunțat pe rețelele sociale că s-a vindecat de cancer.

Mark Hoppus, basistul şi solistul trupei Blink-182, a anunţat că s-a vindecat de cancer, miercuri, la şase luni după ce a început să facă şedinţe de chimioterapie, informează NBC News. "Tocmai am venit de la medicul oncolog şi vreau să vă anunţ că nu mai am cancer! Mulţumesc lui Dumnezeu, universului, prietenilor, familiei şi tuturor celor care mi-au trimis mesaje de sprijin, de bunătate şi de iubire", a scris muzicianul american pe conturile lui de Instagram şi Twitter.

Mark Hoppus a precizat că va continua să se prezinte la anumite controale medicale de două ori pe an. Rockerul american anunţase în luna iunie că fusese diagnosticat cu cancer limfatic şi că începuse în urmă cu trei luni să facă şedinţe de chimioterapie.

Vestea despre vindecarea lui a determinat o veritabilă avalanşă de mesaje de felicitare publicate miercuri pe reţelele de socializare. Printre personalităţile care au salutat această veste bună s-au aflat cântăreţul John Mayer, solistul trupei One Republic - Ryan Tedder - şi actorul Adam Devine, potrivit Agerpres.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Mark Hoppus (@markhoppus)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel