Shannen Doherty, dezvăluiri despre lupta împotriva cancerului: Căutăm miracole în locurile greșite

shannen doherty - FOTO: Captură YouTube@Good Morning America
Shannen Doherty, actrița din Beverly Hills 90210, a făcut dezvăluiri emoționante despre lupta cu cancerul. În 2017 cancerul de sân a intrat în remisie, însă doi ani mai târziu, acesta a recidivat în stadiul 4 cu metastaze la creier și oase.

Shannen Doherty a împărtășit vești pozitive în ciuda luptei sale cu cancerul în fază terminală. Actrița a dezvăluit că un nou tratament prin infuzie a avut rezultate incredibile până acum

Shannen Doherty se simte norocoasă în urma ultimelor noutăți despre starea sa de sănătate. Actrița din Beverly Hills 90210, a împărtășit câteva vești bune în timpul bătăliei ei cu cancerul de stadiul 4, dezvăluind că noul plan de tratament prin infuzie la care a fost supusă a avut rezultate pozitive.

"După patru tratamente, nu am observat cu adevărat o diferență, iar toată lumea voia să schimb. După al șaselea, al șaptelea tratament, am văzut cu adevărat cum se descompune bariera hemato-encefalică" a detaliat ea oncologului său radioterapeut, Dr. Amin Mirhadi, în episodul din 28 ianuarie al podcast-ului ei Let's Be Informative, potrivit ENews.

Shannen Doherty: Un miracol

Și pentru Shannen, acesta a fost rezultatul pe care îl spera.

"Pot să numesc asta un miracol? Pentru mine, asta pare a fi un miracol acum. Am jucat un pic la ruletă și am spus: "Să continuăm"" a spus ea.

Vezi și: Autosabotajul, de ce îl faci și cum să te oprești. Recunoașterea și abordarea tiparelor care te limitează

Shannen Doherty, cancer la sân cu recidivă

Shannen Doherty - FOTO: Captură YouTube@Entertainment Tonight

Actrița din Charmed a fost diagnosticată cu cancer la sân în 2015. A intrat în remisie doi ani mai târziu, dar a dezvăluit în 2019 că cancerul s-a întors sub forma stadiului 4. În iunie trecut, Shannen a dezvăluit că cancerul s-a metastazat în creierul ei. Până în noiembrie, s-a răspândit și la oasele ei.

Deși în vârstă de 52 de ani nu a specificat ce tip de tratament pentru cancer folosește, Shannen a declarat că rămâne pozitivă după ce a văzut rezultatele.

"Faptul că acesta deschide efectiv bariera hemato-encefalică este un miracol al acelui medicament și un miracol, poate, al intervenției lui Dumnezeu și al zicând, "Vreau să-i dau o pauză,'" i-a spus ea oncologului ei.

"Uneori, căutăm miracole în toate locurile greșite, iar ele sunt chiar în fața ochilor tăi", a mărturisit Shannen Doherty.

Vezi și: Modul în care este amenajată casa ne poate afecta sănătatea mintală. 5 elemente-cheie de care să ții cont când îți decorezi locuința

Shannen a menținut o atitudine pozitivă în ciuda problemelor sale de sănătate din ultimii ani.

În decembrie, a remarcat că 2023 a fost deosebit de "turbulent", întrucât a suferit o intervenție chirurgicală la creier la scurt timp după ce a aflat despre presupusa aventură a soțului ei, Kurt Iswarienko, cu o altă femeie.

Deși a experimentat "anumite probleme de sănătate masive, anumite lupte personale masive, multă inimă frântă și teamă" Shannen a spus în episodul din 25 decembrie al podcast-ului ei, "cu toate acestea, mi-am spus asta mie însumi cu o seară în urmă, "Doamne, cred că încep să trăiesc versiunea cea mai fericită a mea"".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Oua rosii Paste - Foto: Freepik @pvproductions
EXCLUSIV
Marea greșeală pe care ai făcut-o după ce ai vopsit ouăle de Paște. Nu vei mai face asta de acum

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel