SANADOR lansează serviciul Dr SANADOR - CONSULTAȚII MEDICALE ONLINE

SANADOR - consultații medicale online
Sanador a lansat serviciul Dr SANADOR - CONSULTAȚII MEDICALE ONLINE. Iată cum vă puteți programa pentru o consultație la distanță:

În aceste vremuri de izolare cauzată de pandemia cu SARS-COV-2, SANADOR se adaptează nevoilor momentului și lansează platforma Dr. Sanador- Consultații Medicale Online. Sistemul permite o interacțiune virtuală live cu medicii noștri în contextul măsurilor de securitate anunțate de autorități pentru populația României.

Indiferent de locul unde vă aflați, puteți programa o consultație personală sau pentru membrii familiei dvs., accesând www.sanador.ro sau apelând 021.9699. Pașii ce trebuie parcurși pentru a beneficia de acest suport specializat sunt ușor de înțeles și de aplicat, explicați atât pe contul de Facebook Sanador, cât și pe site-ul www.sanador.ro în secțiunea dedicată.

Serviciul Dr. Sanador - Consultații Medicale Online înseamnă conexiune rapidă, sigură și confidențială cu peste 150 de medici din zeci de specialități medicale. Dedicat mereu pacienților, SANADOR vine în acest fel la voi prin medici de elită dispuși să vă ofere îndrumarea medicală de care aveți nevoie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel