Rezultate UIMITOARE în tratarea cancerului. Dr. Beatrice Anghel: Supraviețuire de până la 92%

Foto: Freepick
EXCLUSIV
Dr. Beatrice Anghel, SANADOR, ne-a vorbit despre brahiterapia HDR și avantajele sale în tratarea cancerului urogenital, de prostată și de esofag. 

Dr. Beatrice Anghel, medic specialist radioterapie la Centrul Oncologic Sanador, supraspecializat în Brahiterapie, a vorbit despre cancerul de col uterin și despre rezultatele uimitoare în tratare a cancerului.

"Cancerul de col uterin este unul dintre subiectele destul de presante atât pentru sănătatea publică, cât și pentru societatea de astăzi în care se oferă atât de multe informații referitoare la factorul virusului HPV asupra pacientei.

Sanador

Vaccinare HPV a fost unul dintre lucrurile cele mai bune. Australia reprezintă un model pentru toate societățile, au implementat lucrul acesta și este o poveste în spatele vaccinării.

Soția președintelui sau premierului din Australia a inițiat lucrul acesta, este o poveste destul de importantă și cred că asta a avut un impact destul de important", a declarat Dr. Beatrice Anghel.

Rezultate nemaipomenite în tratarea cancerului

 

"Dovezile științifice au determinat țările europene, țările nordice, Olanda, Danemarca, Franța, să se vaccineze, a început vaccinarea pe scară largă. Țările civilizate care țin la viața cetățenilor și cetățenii au încredere în politicile de sănătate, în știință și își doresc o viață bună fără riscuri pentru ei și copiii lor", a spus Val Vâlcu.

În continuare, întrebată care sunt așteptările în cazul intervențiilor pentru cancerele ginecologice, medicul Beatrice Anghel a spus că: "ultimele studii, și mă refer în ultimii cinci ani, avem niște informații prețioase, anume că stadii foarte avansate de boală, cu cancere cu determinări foarte largi, tumori foarte mari care erau foarte avansate, au subliniat faptul că un act medical făcut corespunzător în centre cu volum mare de pacienți, cu radio, chimio și brahiterapie au supraviețuire de până la 92% la stadiul de figo4a.

Figo4A este un stadiu în care tumora invadează vezica sau rectul. Acest lucru este nemaipomenit. Să ai o supraviețuire de 92% înseamnă că toți pacienții tăi îți trăiesc trei ani aproape. E un lucru important, pentru că înainte supraviețuirea era de 55% - 60%.

Dovadă că un act medical făcut corespunzător, folosind informațiile recente precum RMN, CT și toate celelalte informații clinice te ajută să plănuiești un plan de tratament personalizat și cât mai agresiv", a mai spus medicul.

Vezi mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel