Rețetă de vedetă. Paula Seling prepară BRÂNZĂ de POST: ingredientul inedit

Reteta de branza
Paula Seling are o alimentație vegetariană de 10 ani. În urmă cu câțiva ani, artista a devenit raw-vegan, eliminând complet alimentele de origine animală din meniu. Bucătar iscusit, vedeta a găsit soluția pentru a degusta din nou brânză: a preparat-o din ingrediente vegetale.

Paula Seling vine cu o rețetă inedită, perfectă pentru perioada de post. Artista a preparat un deliciu culinar, din caju și țelină. 

”La brânza de caju, particularitatea constă în asocierea cu țelina. Caju trebuie lăsat la hidratat circa 4 ore”, spune artista.


Paula Seling a lăsat în apă cele 200 de grame de alune caju, pentru 4 ore. Apoi, le-a așezat în blender și a adăugat o cană de apă.

Continuarea o găsiți pe Spectacola.ro

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Ştiri Recomandate

Cel mai bun calmant natural. O singură cană din acest ceai face minuni

Crossuri externe

pixel