Într-o lume în care stresul și agitația ne însoțesc la fiecare...
Paula Seling vine cu o rețetă inedită, perfectă pentru perioada de post. Artista a preparat un deliciu culinar, din caju și țelină.
”La brânza de caju, particularitatea constă în asocierea cu țelina. Caju trebuie lăsat la hidratat circa 4 ore”, spune artista.
Paula Seling a lăsat în apă cele 200 de grame de alune caju, pentru 4 ore. Apoi, le-a așezat în blender și a adăugat o cană de apă.
Continuarea o găsiți pe Spectacola.ro
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News
Te-a ajutat acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.
Într-o lume în care stresul și agitația ne însoțesc la fiecare...
Radiografiile și radiațiile din...
De ce să apelezi la medicamente...
Această vitamină îți protejează...
Acest tratament învinge cancerul și...
Acesta este unul dintre cele mai...
O substanță chimică nou identificată...
Acesta este semnul cancerului...