Remdesivir devine medicație standard în COVID-19. Acad dr Irinel Popescu, rezultate convingătoare

Flacoane   FOTO: pixabay
EXCLUSIV
În cadrul emisiunii Academia de Sănătate, realizată de academicianul Irinel Popescu, s-a vorbit despre afirmația unui consilier al președintelui SUA: remdesivir devine tratament standard pentru COVID-19.

Remdesivir, COVID-19. Academicianul Irinel Popescu a făcut, în emisiunea Academia de Sănătate, o afirmație de ultima oră în materie de tratament pentru COVID-19. Acesta l-a citat pe consilierul președintelui SUA pe probleme de COVID-19:

”Remdesivirul devine medicație standard (n. r. pentru COVID-19) - rezultatele parțiale fuseseră deja comunicate. Unele nu erau foarte convingătoare, ba mai mult un studiu a fost oprit din pricina efectelor adverse, dar azi consilierul președintelui Trump pe probleme de COVID-19, dr Fauci, vine și anunță că remdesivirul și-a dovedit eficiența și va fi considerat medicație standard”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel