Regele Charles revine la îndatoririle regale. Care e starea Regelui

regele charles - FOTO: Captură YouTube@The Royal Family Channel
Regele Charles revine la îndatoririle regale.

Regele Charles se pregătește să se întoarcă la îndatoririle regale. Regele Charles va relua angajamentele publice săptămâna viitoare, după ce a înregistrat progrese încurajatoare în tratamentul cancerului, a anunțat Palatul Buckingham, într-o postare pe platforma X.

Nu va fi încă o întoarcere completă la angajamentele oficiale pentru Rege, dar Palatul trimite semnale pozitive. Regele va începe săptămâna viitoare cu o călătorie simbolică la un centru de tratament al cancerului.

Planurile sale de vară includ o vizită de stat, în cadrul căreia va găzdui Împăratul și Împărăteasa Japoniei. În săptămânile următoare, a declarat palatul, el va întreprinde mai multe angajamente externe. Regele este "foarte încurajat" să se întoarcă la mai multe evenimente publice.

Regele Charles se întoarce la îndatoririle regale - FOTO: Captură X@The Royal Family

Regele Charles, încă sub tratament

Este un mesaj de optimism prudent, dar tratamentul Regelui - care a început în februarie - continuă și nu există o dată dată pentru încheierea acestuia. 

"Este prea devreme să spunem cât timp va mai continua tratamentul său. Medicii sunt foarte încurajați de progresele făcute până acum și rămân optimiști cu privire la continuarea recuperării Regelui”, au comunicat cei de la Palatul Buckingham.

Tipul de cancer nu a fost dezvăluit, dar echipa medicală a Regelui este "suficient de mulțumită de progresele făcute până acum, încât Regele este acum capabil să reia un număr de angajamente publice".

Vezi și: Substanța care duce la cancer. Dr. Florin Bălănică: Nu face bine! Aici duce!

Angajamente publice

Regele a lipsit de la angajamentele publice regale obișnuite de la o procedură pentru o prostată mărită și ulterior de la diagnosticul său de cancer anunțat în februarie.

La sfârșitul lunii iunie, Regele îi va primi Împăratul și Împărăteasa Japoniei în rolul său de șef de stat - prima vizită oficială de stat a Japoniei din 1998. Momentul culminant al unor astfel de vizite include de obicei un banchet de stat la Palatul Buckingham și o paradă cu trăsuri, dar ar putea fi adaptări pentru această vizită, în funcție de starea Regelui.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel