Reacții alergice la vopseaua de păr la persoanele care au avut COVID

Una dintre reacțiile alergice  FOTO: printscreen BBC
În Marea Britanie au fost raportate noi reacții alergice - erupții cutanate și arsuri - la vopseaua de păr la persoanele care au avut infecția COVID.

Unele saloane de coafură din Marea Britanie au raportat noi reacții alergice la vopseaua de păr la persoanele care au avut COVID. Aceste reacții alergice constau în erupții cutanate și arsuri.

Cercetătorii de la Imperial College din Londra analizează cum boala ar putea să ne reprogrameze sistemul imunitar, în mod similar cu alte boli.

Asociația care reprezintă coaforii și cosmeticienii avertizează profesioniștii să efectueze teste suplimentare (a vopsi pe o porțiune pentru a sesiza vreo alergie) pentru a evita acțiunile în justiție.

O britanică pe nume Gemma, cu care cei de la BBC, spune că suferit o reacție la un test de patch-uri, în ciuda faptului că a folosit aceeași vopsea de păr de ani de zile. De asemenea, și-a revenit de la o infecție anterioară cu Covid. La salonul ei au pățit același lucru alți patru clienți de când a început testele de patch-uri obligatorii pentru toți clienții.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel