Raed Arafat, despre măsura eliminată din HOTĂRÂRE: Ce se va întâmpla pe plajă
29 iul 2020 / 22:47
Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, a explicat de ce una din măsurile din Hotărârea din 29 iulie a fost eliminată de Guvern. Ce se întâmplă pe plajă
Ce se intampla cu cei care merg la plaja

Inițial, Comitetul Național pentru Situații de Urgență (CNSU) introducerea distanțării sociale pe plajă. Practic, dacă era adoptată propunerea, doar familiile aveau voie să stea împreună pe malul mării. Dar Guvernul a eliminat articolul din Hotărâre. 

„Nu mai este în hotărârea de guvern. A fost o propunere care a fost aprobată în cadrul CNSU, a avut logica ei, a fost discutată inclusiv în Grupul de Suport Tehnico-Științific, însă, după analiza actelor normative care deja există, ordinul ministrului Sănătății în acest sens, s-a considerat că există regulamente suficiente care să fie aplicate pe zona plajei, cu condiția ca ele să fie respectate, motiv pentru care nu s-a mai inclus în hotărârea de guvern o prevedere pentru plaje. Bineînțeles că este posibil să se vină cu alte prevederi pentru anumite amplasamente din zona plajelor și din zona litoralului și din alte zone din alte județe, care să stabilească exact orarul de lucru și care sunt restricțiile și condițiile acolo", a afirmat Arafat, într-o conferință de presă la Palatul Victoria.


Ştiri Recomandate

Lipsa somnului și stresul, simptome asemănătoare unei comoții
ACIDUM FOLICUM - prospect
Primul caz de gripă din acest sezon: unde a fost înregistrat
DESOGESTRELUM - prospect
Raed Arafat: sunt cazuri de COVID-19 care nu se raportează
DCMedical, aprobat în GOOGLE NEWS!
Joe Biden a prezentat noua strategie anti-COVID-19


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri