Prof dr Norina Forna: Medicina Dentară din România, evoluții. Interviurile DC Medical

Prof dr Norina Forna. Foto: DC Medical
EXCLUSIV
Prof dr Norina Forna, decan al Facultății de Medicină Dentară din Iași, vine la Interviurile DC Medical, de la ora 19.00, pentru a discutat despre evoluția și starea Stomatologiei în România. Emisiune transmisă pe canalele Facebook și Youtube ale DC Medical. 

Prof dr Norina Forna are un CV impresionant. Este, printre altele, absolventă a facultăților de Medicină Dentară și Medicină, decan al Facultății de Medicină Dentară din Iași, vicepreședinte Colegiul Medicilor Dentiști din România și președintele Colegiului din Iași, președinte al Asociației Dentare Române pentru Educație și al Societăţii Române de Reabilitare Orală, membru în Biroul Federal al Federației Internaționale de Odontostomatologie și Chirurgie Cranio-Facială, expert medical pentru Sănătate Publică Iași pentru specialitatea de Stomatologie Generală, membru comisia Medicală Aracis și expert CNATDCU și CNCSIS.

Ea deține, la nivel internațional, mai multe funcții. Spre exemplu, este președinte al Societății Balcanice de Stomatologie (BaSS), din 2019 și președinte CIDCDF – Confederația Decanilor Facultăților de Medicină Dentară de Origine Total sau Parțial Franceză din 2017.

La Interviurile DC Medical, prof dr Norina Forna va vorbi despre Medicina dentară în România. Ete ea comparabilă cu cea din țările europene la care ne place atât de mult să ne raportăm? Sunt medicii dentiști din România căutați în Europa? Vom vorbi și despre rezidențiat și capacitatea Universităților de a pregăti mai mulți rezidenți, dar și despre oportunitățile care ar trebui puse la dispoziția tinerilor stomatologi astfel încât să-și poată înființa cabinete și pentru a fi motivați să meargă să practice meseria și în localitățile mai mici, nu doar în marile orașe.

Emisiunea va fi transmisă astăzi de la ora 19.00, pe canalele Facebook și Youtube ale DC Medical.

Ulterior va putea fi urmărită și aici. 


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel