Prof dr Monica Pop: Sunt șarlatani. La mine nu se ajunge așa!

Prof Dr Monica Pop. Foto: DC Medical
Prof univ dr Monica Pop, cunoscutul manager al Spitalului de Oftalmologie din București atrage atenția că sunt șarlatani care cer bani și produse ca să programeze pacienți la ea, la consultații. „Eu îmi fac programările singură”, subliniază reputatul oftalmolog.

Managerul Spitalului de Oftalmologie din București, prof dr Monica Pop este revoltată de șarlatanii care profită de pe urma disperării oamenilor, pretinzând bani și produse pentru consultații fictive la ea.

„E posibil orice în România? Chiar orice? M-am născut și am locuit în Cluj (până la 13 ani) și apoi numai în București! Am lucrat ca medic oftalmolog EXCLUSIV la Spitalul Clinic de Urgențe Oftalmologice din București! Am scris asta pentru că sunt ȘARLATANI care spun că mă cunosc, pe mine sau pe părinții mei (decedați de mulți ani, au fost medici și ei) și iau bani și produse de la diferiți pacienți pentru programări fictive, inexistente! Au venit din orașe ca Motru, Brașov, Slobozia, Târgoviște, etc! Pun pe drumuri oameni bolnavi și creduli, spunându-le că eu sunt din orașul lor și că am fost vecini și prieteni!!! Și că au vorbit cu mine și i-am programat! Și le cer bani și produse!!!", a răbufnit reputatul oftalmolog prof dr Monica Pop, pe pagina sa de Facebook.

Medicul spune clar că la ea nu se ajunge prin intermediari, ci urmând calea firească. Ba mai mult, subliniază că aceste consultații medicale la un spital de stat nu costă dacă se vine cu trimitere!

„Probabil că fac așa și cu alți medici și profita de slăbiciunea și de disperarea pacienților! Unul, pe nume chiar Pop, se dă drept unchiul meu, fratele „mamei"! Altul a spus că e tatăl meu! INCREDIBIL! Eu îmi fac programările singură, numai pe baza unei trimiteri de la un medic OFTALMOLOG de stat (nu privat - e un spital de stat la noi) și NU de la medicul de familie. (El trimite pacientul la policlinicile teritoriale - de stat, nu la spitale, iar consultațiile sunt gratuite) Dacă medicul oftalmolog de stat din policlinici consideră EL că e nevoie de spital și de Profesor, emite el trimiterea către spital și cu aceea pacientul se poate programa telefonic, personal. Fără niciun drum aiurea, în plus! Deci, AVIZ!", conchide prof dr Monica Pop.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel