Prof dr Monica Pop, în pragul disperării: oameni înșelați cu produse de slăbit care se folosesc de numele și imaginea ei

Prof dr Monica Pop. Foto: Facebook
Medicul Monica Pop avertizează pe Facebook că două produse pentru slăbit sunt o ”mare înșelătorie”.

Medicul Monica Pop atrage atenția că produsele pentur slăbit W-LOSS și KETO-DIET sunt ”o mare înșelătorie, pentru toți naivii supraponderali”.

”Iar au început mizerabilii impostori cu înșelătoria asta! Nu e adevărat nimic!!! Nu cumva să credeți!!! Nu comandați! Nu e real că eu aș fi luat, nici că am dat vreun interviu despre asta, iar pozele sunt de peste 10 ani și nu au absolut nicio legătură cu asemenea mizerii. Totul e inventat!!! Am slăbit mult atunci pt ca nu am mâncat! După un timp m-am îmbolnăvit foarte grav. Am făcut public!!! Niște mari NEMERNICI profită din nou de necazul și disperarea persoanelor supraponderale, naive, fără voință, care încă cred că există medicamente de slăbit. Dacă ar exista, ar mai fi sute de milioane de grași pe planetă? Iar eu, CUM M-AS PUTEA PRETA LA MIZERIA ASTA??!! INVENȚII ORDINARE!!!”, subliniază medicul Monica Pop.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel