Prof.dr. Horațiu Suciu, despre intervențiile cardiace la copii la Academia de Sănătate

Prof.dr. Horațiu Suciu
Prof.dr. Horațiu Suciu, Şeful Clinicii de Chirurgie Cardiovasculară de la Institutul de Urgență în Boli Cardiovasculare și Transplant din Târgu Mureș va vorbi luni, de la ora 11.00, la emisiunea Academia de Sănătate de la DC MEDICAL, despre malformațiile cardiace la copii, când și cum trebuie operate ele.

Prof.dr. Horațiu Suciu conduce Clinica de Chirurgie Cardiovasculară Institutul de Urgență în Boli Cardiovasculare și Transplant din Târgu Mureș și este, printre altele, preşedintele Colegiului Judeţean al Medicilor Mureș, membru corespondent al Academiei de Științe Medicale și membru în Senatul Universitar al Universității de Medicină și Farmacie Tg. Mureș.

De ani de zile, în clinica sa se fac operații pe bandă rulantă, pentru toate patologiile, inclusiv transplant cardiac. Multe dintre aceste interevenții sunt la copii abia născuți. De altfel, prof.dr. Horațiu Suciu este cel care continuă transplantul cardiac în România, în condițiile în care, la București abia anul trecut a fost realizat un transplant, după 10 ani de întrerupere a programului. 

În emisiunea Academia de Sănătate, de luni, de la ora 11.00, invitatul prof.dr. Irinel Popescu va explica cu ce malformații congenitale se nasc sute de copilași în fiecare an, în România, și ce intervenții pot fi făcute acestor micuți de numai câteva zile pentru a le salva viața.

Emisiunea va putea fi urmărită pe pagina de Facebook și pe canalul de Youtube ale a DC MEDICAL, iar uiterior, aici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel