Președintele CNAS vrea să angajeze 6 IT-ști. Cât va fi salariul unuia
08 iun 2019, 14:52

Răzvan Vulcănescu, președintele CNAS
Preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS) a declarat sâmbătă, 8 iunie, că până la sfârşitul anului va angaja şase specialişti IT.

CNAS, salariu. Președintele CNAS, Răzvan Vulcănescu, a declarat sâmbătă, 8 iunie, că va angaja șase IT-ști până la sfârșitul anului.

„Dorinţa mea, apropo de perspective, este ca aceia dintre voi, nu doar cei câştigători, să înţeleagă inclusiv ce şanse au în sistemul de sănătate din România. Instituţia pe care o reprezint are în vedere ca, până la sfârşitul acestui an, să angajeze şase specialişti IT cu salariile mult peste nivelul chiar din piaţa privată. Avem această perspectivă pe care am construit-o legislativ - 5.000 de euro pe lună este o cifră care să motiveze pe foarte mulţi dintre voi şi mi-aş dori ca inclusiv cei care participă la acest Hackathon să aibă în vedere această perspectivă", a declarat Răzvan Vulcănescu, la evenimentul Hackathon4Health, o platformă de colaborare pentru profesioniştii IT&C care îşi propune dezvoltarea unor soluţii digitale şi educative care să faciliteze un acces îmbunătăţit la servicii medicale, tratamente şi soluţii inovatoare în domeniul sănătăţii, informează Agerpres.

Potrivit acestuia, platformă informatică de la CNAS - "cea mai mare platformă informatică a ţării" - , are şi "sincope de funcţionare, asta numai din cauză că este gestionată de oameni, oamenii evident greşesc şi chiar şi sistemele informatice uneori mai cedează". "Noi trebuie să fim în permanenţă în vigilenţă şi să avem capacitatea să o dezvoltăm", a mai adăugat acesta.

În schimb, precizează preşedintele CNAS, pe partea de comunicare s-a reuşit să se ducă "imaginea instituţiei de la un anumit nivel până la o creştere a imaginii pe Facebook de 1.800% în nouă luni".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?