Poți pierde până la 30 de kilograme folosind cuișoare în acest fel. Rețetă

Lupta cu kilogramele în plus poate deveni frustrantă și descurajantă, mai ales atunci când nu obții rezultatele dorite. În loc să cheltuiești bani pe pastile de slăbit sau diete drastice, mai bine încearcă o metodă naturală și eficientă prin care să scapi de stratul adipos. 

Metoda naturală presupune o băutură făcută din condimente pe care deja le ai în bucătărie. Este atât de eficientă deoarece, potrivit experților, scorțișoara și cuișoarele fac minuni în curele de slăbire. 

Pe lângă pierderea în greutate, vei menține, de asemenea, nivelul zahărului și al trigliceridelor sub control, deoarece scorțișoara și cuișoarele sunt ideale pentru aceste probleme de sănătate.

Dacă vrei să știi cum să slăbești 30 de kilograme într-o lună, citește mai departe și reține această rețetă.

Ingrediente:

2 batoane de scorțișoară

1 linguriță de cuișoare

1 ½ apă

Preparare și consum:

Într-o sticlă adaugă un litru și jumătate de apă. Apoi bețișoarele de scorțișoară și cuișoare, sigilează bine și bagă la frigider, timp de cinci ore, apoi consumă. 

Cantitățile date sunt echivalente cu 4 zile de tratament, nu este recomandat să îți prepari băutura în cantități industriale, deoarece aceasta trebuie să rămână proaspătă. 

Ia 150 ml din acest preparat pe stomacul gol, timp de 15 zile, apoi fă pauză 15 zile și reia tratamentul pentru alte 15 zile.

Pentru efecte surprinzătoare, fă mișcare și mănâncă sănătos, pentru a-ți atinge obiectivul de minus 30 de kilograme într-o lună.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

indulcitori artificiali - FOTO: Freepik@italo2
EXCLUSIV

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel