Panică la unitatea mobilă ATI de la Spitalul Județean Suceava. Pacienți COVID evacuați din cauza unor muncitori!

Unitatea mobilă de ATI de la SPitalul Județean Suceava. Foto: Crucea Roșie Suceava
Cei 10 pacienți  Covid-19, care erau internați în unitatea de terapie Intensivă mobilă din curtea Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, au fost evacuați, după ce medicul de gardă a sesizat un miros de cablu încins. 

Cei 10 pacienți COVID au fost transferați cu mare viteză în secții ale Spitalului Județean Suceava, după ce un medic a sesizat miros de fum în unitatea mobilă de terapie Intensivă.

Purtătorul de cuvânt al spitalului, dr. Dan Teodorovici, a declarat pentru Monitorul de Suceava, că joi, în jurul orei 20.30, medicul de gardă de la Boli Infecțioase a sesizat un miros de cablu supraîncălzit. A anunțat conducerea unității medicale și s-a decis transferul imediat al pacienților în secțiile Boli Infecțioase și Pneumologie, iar un pacient a fost transferat la ATI-COVID. 

„A fost chemată echipa de intervenții, care a făcut verificări și a constatat că toate echipamentele funcționează în parametri optimi, că totul este în regulă. S-a descoperit că mirosul venea de la niște deșeuri arse pe câmpul de după spital de niște muncitori”, a declarat dr. Teodorovici. 

Pacienții au fost readuși în unitatea mobilă de ATI, cu excepția pacientului celui transferat în secția de terapie Intensivă a spitalului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel