Pandemia COVID-19 în secțiile de Terapie Intensivă. Prof dr Șerban Bubenek, la Academia de Sănătate

Prof dr Șerban Bubenek. Foto: DC News
EXCLUSIV
COVID-19, provocare pentru Terapia Intensivă: Prof dr Șerban Bubenek este invitatul emisiunii „Academia de Sănătăte” de luni, 21 decembrie, de la ora 11.00, realizată de către acad prof dr Irinel Popescu. 

Prof dr Șerban Bubenek, reputat medic anestezist și fost manager al Institutului de Urgență pentru Boli Cardiovasculare „Prof dr C.C. Iliescu”, președintele Societății Române de Anestezie și Terapie Intensivă, vine luni, de la ora 11.00, la Academia de Sănătate.

Alături de realizatorul emisiunii, acad prof dr Irinel Popescu, prof dr Șerban Bubenek va discuta problemele cu care se confruntă personalul medical din Secțiile de Terapie Intensivă din cauza pandemiei de COVID-19. 

„Vom vorbi despre medicii de Terapie Intensivă, cei aflați în Linia 1 a luptei anti-COVID-19, despre problemele cu care se confruntă, despre soluțiile pe care leau găsit și despre realizările lor în această perioadă”, a explicat academicianul Irinel Popescu. 

Emisiunea va fi transmisă simultan pe paginile de Facebook și canalele de Youtube, ale DC News, DC News TV și DC Medical, luni, 21 decembrie 2020, de la ora 11.00.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel