Orban, restricții: Se va reveni la declarația pe propria răspundere pentru circulația pe timp de noapte

Premierul Ludovic Orban. Foto: Gov.ro
Premierul Ludovic Orban a explicat că se va reveni la declarația pe propria răspundere pentru circulația pe timpul nopții, anunțând că această declarație ar putea fi acceptată și în varianta online.

„Aici puțin ne-am mai îmbunătățit. E posibil să se accepte pe format online, adică să poți să arăți telefonul. Încercăm să vedem cum o reglementăm, astfel încât să nu fie neapărat pe hârtie. Știți cum e, omul când semnează declarația pe propria răspundere, se gândește de trei ori. (...) Dacă ești oprit de un echipaj de poliție și nu te încadrezi în situațiile pentru care este permisă deplasarea pe timpul nopții, ești amendat”, a spus șeful Executivul, la Digi 24.

Ludovic Orban a spus că restricțiile anunțate vor fi valabile „în toată țara”. El a subliniat, însă, că pe timpul nopții vor putea rămâne deschise farmaciile și benzinăriile, iar cetățenii vor putea merge la serviciu sau la spital.

„De exemplu, nu o să închidem toate magazinele, farmaciile le lași deschise, benzinăriile le lași deschise, căci sunt activități esențiale, adică furnizează produse de care ai nevoie”, a explicat premierul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel