Șocul după ce afli că ai COVID-19. ”Am trăit un coșmar”

Bolnav
Mărturiile oamenilor care s-au infectat cu COVID-19 sunt șocante: unii au purtat pampers la 50 de ani, chinul a durat mai mult de 17 zile, alții au cedat psihic.

Mărturisirile oamenilor care s-au îmbolnăvit de COVID-19 sunt terifiante, mai ales că unii nu au probleme de sănătate. 

”Simt o presiune teribilă în piept, ca și cum 50.000 de cuțite sunt înfipte în mine. La baie nu pot să merg, așa că sunt nevoită să stau cu pampers. Nu am purtat când eram mică, pentru că nu erau pe vremea aceea, și port acum, la 50 de ani”, spune o doamnă.

”Am stat cu mască de oxigen pe față, închis într-un salon, unde intra, din când în când, doar cineva camuflat. Ce-am văzut acolo (n.r. - spital) m-a șocat! Oameni cu Covid care își făceau nevoile pe ei, unii țipau, alții urlau, rugau moartea să vină și să-i ia. Îți spun sincer că n-am suportat toate acestea. Am cedat psihic și am ajuns la spitalul de nebuni (n.r. - Spitalul Clinic de Psihiatrie „Profesor Doctor Alexandru Obregia”). Acum sunt pe tratament, altfel nu cred că rezistam”, a mărturisit un bărbat de 40 de ani.

Mărturiile lor integrale le puteți citi pe DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?