O gravidă din Africa de Sud a născut 10 bebeluși. Nou RECORD mondial

Bebeluș
O gravidă în vârstă de 37 de ani, din Africa de Sud, a adus pe lume 10 bebeluși. Aceasta se afla în a 29-a săptămână de sarcină.

Gosiame Thamara Sithole, o gravidă din Africa de Sud, a născut 10 bebeluși. Aceasta are 37 de ani și o pereche de gemeni de 6 ani. Femeia a născut luni seara, în cea de-a 29-a săptămână de sarcină. Sunt 7 băieți și 3 fetițe. 

Mama a declarat presei locale că a suferit de dureri la picioare din cea de-a opta săptămână de sarcină, aciditate la stomac și că se aștepta la 8 bebeluși, nu zece.

„Am fost șocată de sarcina mea. A fost greu la început. Am fost bolnavă, mi-a fost rău. Încă mi-e greu, dar sunt obișnuită cu asta acum. Nu mai simt durere... Mă rog doar ca Dumnezeu să mă ajute să-i nasc sănătoși, să fim în viață și eu și copiii mei", a declarat gravida, înainte să nască.

Sarcna acesteia a fost sută la sută naturală, nu a urmat niciun tratament de fertilitate.

Cei 10 bebeluși reprezintă un nou record mondial. În mai, o femeie a născut 9 copii în Maroc depășind recordul stabilit de o femeie din SUA ce a adus pe lume 8 ​​bebeluși în 2009, potrivit Antena 3.

 

 

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel