Nicole Cherry, în al doilea trimestru de sarcină: vremea asta îmi dă viața peste cap

Artista va deveni mamă  Facebook Nicole Cherry
Artista Nicole Cherry a scris pe rețelele sociale stările fizice pe care le experimentează de când este însărcinată cu primul ei copil.

Nicole Cherry le-a dezvăluit fanilor stările fizice de care se lovește de când este însărcinată. Ea a scris pe rețelele sociale că resimte o stare de somnolență ce nu o prea „lasă” să facă mare lucru, dar și că vremea schimbătoare din București i-a dat „viata peste cap”.

Artista a intrat în al doilea trimestru de sarcină și că obosește tot mai repede.

”M-am trezit la 09:30 și nici măcar acum nu am reușit să mă pregătesc de ziua asta, să fac și eu ce trebuia să fac. Chiar nu pot astăzi. Vremea asta îmi dă viața peste cap, jur. Nu știu cum sunteți voi, cred că se trage și de la sarcină, dar și de la vremea asta. Am trecut în cel de-al doilea trimestru pentru că am primit foarte multe întrebări. Mă rog, mi-ați spus că din cauza asta e starea de somnolență”, a spus Nicole Cherry la InstaStory, arată Spectacola.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel