Nelu Tătaru: ”Armata va fi implicată în vaccinarea populației anti COVID
04 noi 2020 / 14:04
Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a spus că va fi implicată armata în vaccinarea populației, în momentul în care vaccinul anti-Covid va ajunge la noi în țară.
Nelu Tătaru

Nelu Tătaru a vorbit despre strategia de vaccinare anti COVID în România. El a arătat că va fi implicată armată în vaccinarea populației. „În această strategie de vaccinare, noi îl avem în pregătire, lucrăm continuu, ca să spun așa, avem oameni care stabilesc strategia de vaccinare. La începutul anului va veni (vaccinul - n.r.), pentru personalul medical, vor fi mai multe tranșe, fiecare tranșă va fi distribuită cu ajutorul unor anumite structuri”, a declarat ministrul.

Întrebat dacă strategia a inclus Armata, Tătaru a spus: „Va fi invitată și Armata, și DSU, și spitalele județene, și medicii de familie”, a spus el citat de Antena 3.

Potrivit informațiilor de până acum, România va primi peste 10 milioane de doze de vaccin în prima tranșă, iar primii care vor fi vaccinați vor fi angajații din sănătate și persoanele aflate în situație de risc. Întreaga populație se va putea imuniza în primăvară, a spus președintele Klaus Iohannis.

 


Ştiri Recomandate

Lipsa somnului și stresul, simptome asemănătoare unei comoții
ACIDUM FOLICUM - prospect
Primul caz de gripă din acest sezon: unde a fost înregistrat
DESOGESTRELUM - prospect
Raed Arafat: sunt cazuri de COVID-19 care nu se raportează
DCMedical, aprobat în GOOGLE NEWS!
Joe Biden a prezentat noua strategie anti-COVID-19


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri