Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, are COVID-19

Violeta Alexandru. Foto: GOV.ro
Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a anunțat că s-a infectat cu coronavirus, dar a anunțat că are de gând să fie la fel de „activă” muncind de acasă. 

„Am atât de multă treabă (și îmi și place ceea ce fac) încât, chiar și cu acest rezultat pozitiv la testul pentru COVID, voi continua să muncesc de acasă. Voi fi chiar mai activă și mai eficientă, la Minister se mai întâmplă să mă întrerup des pentru că apare o urgență și dacă tot sunt acolo, întrerup ce fac și o rezolvăm. Parte dintre ele vor fi acum preluate de echipa de conducere a Ministerului”, a explicat Violeta Alexandru, ministrul Muncii, într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook. 

Ba chiar a anunțat că va da informații utile pe pagina sa. 

„Voi fi la telefon pentru a ajunge la rezultatele la care nu renunț până în ultima zi de mandat. Se pot aștepta colegii din instituțiile din țară să fiu și mai curioasă acum că am mai multă liniște ca să mă uit peste informațiile cerute. Să vă așteptați la multe informații utile aici”, a mai scris ministrul care spun că și campania partidului din care face parte se desfășoară online. 

„Voi urma tratamentul indicat", a mai scris Violeta Alexandru. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel