Miniștrii cabinetului Cîțu, vaccinați la Spitalul Militar Central din Capitală

Lucian Bode, vaccinat. Foto: Print screen TVR
Miniștrii Cabinetului Cîțu sunt programați să se vaccineze în această dimineață, la Spitalul Militar Central din Capitală. Primii vaccinați au fost vicepremierii Dan Barna și Kelemen Hunor, urmați de ceilalți miniștrii. 

UPDATE 11.50: Vlad Voiculescu: „Bună ziua, tocmai m-am vaccinat! Probabil că a fost cel mai puțin dureros vaccin pe care l-am făcut vreodată! (...) Astăzi sunt aici și sunt unul dintre cei care s-au vaccinat, așa cum sper să se vaccineze fecare român”. 

Text inițial: 

După vicepremieri vor fi vaccinați anti COVID-19 ministrii de Finanțe - Alexandru Nazare - și de Interne Lucian Nicolae Bode. 

Membrii Executivului sunt programați câte patru, la intervale de 20 de minute unii de alții, până la ora 12.00. 

De la ora 10.30 erau programați: Ministrul Educației, Sorin Câmpeanu, ministrul Cercetării, inovării și digitalizării - Ciprian Teleman, ministrul Culturii - Bogdan Gheorghiu și ultimul care se va vaccina este ministrul Sportului, Carol-Eduard NOVÁK. 

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu este programat la vaccinare la ora 11.10. 

„România să reintre într-o logică firească și într-o logică de sănătate publică. Le recomand tuturor celor care ne urmăresc să se înscrie, să meargă să se vaccineze, e singura care prin care putem, sperăm noi, anul acesta să ieșim din logica pandemiei și să intrăm într-o logică firească, de țară normală, care se dezvoltă. vaccinul este sigur, vaccinul este necesar. Vă recomand tuturor să mergeți să vă vaccinați”, a spus vicepremierul  Dan Barna, la ieșirea din centrul de vaccinare de la Spitalul Militar Central din Capitală. 

„Așa cum am promis, astăzi am venit și eu la vacfcinare, când mi-a venit rândul. Sunt convins că prin vaccinare putem depăși această etapă a pandemiei și încet - încet putem să revenim la viața noastră normală. De aceea le recomand și euj tuturor să se înscrie și să meargă la vaccinare. Nu există niciun pericol, este un vaccin modern, este un vaccin de tip nou și cu toții vom fi în siguranță”, a spus vicepremierul Kelemen Hunor. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel