Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Medicul Mircea Beuran rămâne în arest la domiciliu
20 feb, 19:21
Medicul Mircea Beuran rămâne în arest la domiciliu. Asta a decis Curtea de Apel București, care a respins atât contestaţia medicului, cât şi pe cea a DNA, care solicita plasarea medicului în arest preventiv.
Mircea Beuran

Medicul mircea Beuran rămâne în arest păentur 30 de zile, după ce Curtea de Apel București a respins atât contestaţia medicului, cât şi pe cea a DNA, care a solicitat plasarea medicului în arest preventiv. Astfel, instanța a menţinut decizia din 14 februarie prin care Mircea Beuran a fost plasat în arest la domiciliu. 

Medicul este cercetat într-un dosar pentru luare de mită, fiind acuzat că ar fi primit 10.000 de euro de la un medic pentur a-l ajuta să ocupe un post de asistent universitar la UMF „Carol Davila” București.

Tribunalul Bucureşti arăta în motivarea deciziei că, prin acţiunile sale, medicul Mircea Beuran a transformat o instituţie publică de prestigiu în propria "piaţă de desfacere". El este acuzat că în schimbul sumei de bani primite a propus scoaterea la concurs a unui post de asistent unviersitar în specialitatea chirurgie generală pe o peioadă nedeteminată, după care urma să-i asigure medicului care i-ar fi dat banii, ocuparea postului. Ştiri Recomandate

PRIMER: Nu faceți stocuri de Paracetamol sau alte medicamente, putem fabrica suficiente
Dr Florin Buicu, președintele Comisiei de Sănătate din Camera Deputaților.
EXCLUSIV
EXCLUSIV
Coronavirusul și conjunctivita virală. Prof Dr Monica Pop explică fenomenul
Coronavirus: BILANȚ România: 2.738 de cazuri de persoane infectate
SCJU Arad, 40 de demisii și 127 de concedii medicale
Două cadre medicale de la „Obregia”, infectate cu noul coronavirus
Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?