Medic cercetat după ce a efectuat o operație estetică în urma căreia pacienta a murit

Cruce
Un medic este cercetat după ce a efectuat o operație estetică în urma căreia pacienta a murit. Se presupune că a efectuat singur operația.

Un medic din Frankfurt este cercetat ca urmare a unor acuzații că ar fi efectuat singur o operație estetică la începutul acestei luni, operație în urma căreia pacienta a murit.  

Potrivit unor surse citate de agerpres.ro, anestezicul utilizat în timpul operaţiei a condus la încetarea funcţionării inimii pacientei. Femeia a fost resuscitată, însă creierul ei fusese deja grav afectat, au indicat procurorii.

Pacienta a fost transportată la spital unde a decedat la 13 decembrie.

Doctorul, un medic ginecolog în vârstă de 57 de ani, a efectuat operaţia singur, fără supraveghere corespunzătoare, potrivit procurorilor. El este investigat sub suspiciunea de omor prin imprudenţă.

O locuinţă şi un cabinet din oraşul Aschersleben unde lucra suspectul au fost percheziţionate săptămâna trecută, însă nu este clar de ce intervenţia chirurgicală a avut loc în Frankfurt.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel